Yüksekokulumuzda Yangın Tatbikatı Eğitimi Verildi

ZMYO Biyomedikal Cihaz Teknolojisi Programı öğrencilerinin Sosyal Sorumluluk Projesi dersi kapsamında, Danışman Öğr. Gör. Mustafa Serkan Sezer nezdinde Yangın Tatbikatı Eğitimi gerçekleştirildi.

Kilimli Belediyesi İtfaiye ekibi tarafından verilen eğitimde proje sorumlusu Aleyna Arslan tatbikatın gerçekleştirilmesinde bölümü temsilen görev aldı. Tatbikatta İtfaiye Eri Ertuğrul Bostancı, öğrencilerin yangın anında nasıl hareket edeceklerini uygulamalı olarak gösterdi ve yangın söndürme ile kurtarma süreçlerini yöneterek güvenliği sağladı.

Öğrencilere acil durum yönetimi konusunda pratik bilgiler sunulan eğitimin sonunda Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. İbrahim Alper Gedik tarafından İtfaiye ekibine teşekkür belgesi takdim edildi.

inst

Yayınlanma Tarihi : 09.05.2024