ZMYO’da Kariyer Günleri

Zonguldak Meslek Yüksekokulu’nda düzenlenen Kariyer Günleri Etkinliği kapsamında “İLGİ MEDYA” Yapım Prodüksiyon ve Reklam Hizmetleri  şirketinin kurucusu Ümit Kaya öğrencilerle bir araya geldi.
Görsel İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü, Radyo Televizyon Programcılığı Programının düzenlediği kariyer günü etkinliğinin bu haftaki konuğu yönetmen Ümit Kaya, İletişim Fakültesi Radyo-Tv ve Sinema bölümünden mezun olduktan sonra yaşadığı iş deneyimlerini ve Zonguldak’ta bu alanda ilk olan ,“İlgi Medya” yı nasıl kurduğunu Radyo TV programcılığı 1. ve sınıf öğrencilerine anlattı. Televizyon Programları, belgesel, animasyon, klip, tanıtım-reklam filmlerinin yanı sıra fotoğrafçılık, özel günlerin çekimleri gibi geniş yelpazede hizmet veren İlgi Medya’nın daha önceki yaptığı işlerin videolarını da öğrencilere izleten yönetmen Ümit Kaya, ardından öğrencilerin sorularını cevapladı.

Konferansın sonunda Öğretim Görevlisi Ceyda Demir tarafından Ümit Kaya’ya teşekkür belgesi verildikten sonra öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekilerek etkinlik tamamlandı.

Yayınlanma Tarihi : 16.01.2018