Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Öğrencileri Türk ve Dünya Mutfağını Uygulamalı Olarak Öğreniyor

Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Öğrencileri Türk ve Dünya Mutfağını Uygulamalı Olarak Öğreniyor

Küçült Yazı Tipi Büyüt
 

Zonguldak Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü öğrencileri, Türk ve dünya mutfağından lezzetleri uygulamalı olarak öğreniyor.

Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencileri,  Ziyafet Hizmetleri Yönetimi ve Avrupa Mutfak Kültürü Dersleri kapsamında uygulamalı eğitimlerle hünerlerini sergiliyorlar.

Sorumlu Öğr. Gör. Sündüs Gedik önderliğinde, Türk ve dünya mutfağının inceliklerini öğrenen öğrenciler ders çerçevesinde hazırladıkları farklı ve güzel lezzetleri okul personeli ve öğrencilere ikram ediyorlar.


Yayınlanma Tarihi : 07.03.2024