Meslek Yüksekokulumuz Dış Paydaşlarla Danışma Toplantısı Gerçekleştirdi

ZMYO’da Müdürümüz Prof. Dr. Okan Su başkanlığında Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun’un teşrifleriyle dış paydaş danışma toplantısı düzenlendi.

Toplantıda, eğitim programlarının güncellenmesi, endüstri ile işbirliği fırsatları ve mezunların istihdam edilmesi konuları ele alındı.

Başkan Kamil Altun, Meslek Yüksekokulunun ilçenin gözbebeği olduğunu dile getirerek fiziki anlamda okulun gelişmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ve desteklerinin hep süreceğini belirtti.

Müdürümüz Prof. Dr. Okan Su ise dış paydaşlarla iş birliğini güçlendirmeyi sürdüreceklerini, paydaşların görüşlerinin değerli olduğunu ve geri bildirimlerini önemsendiğini ifade etti.

Gerçekleşen toplantı ile gelecekteki çalışmalara ışık tutacak verimli sonuçlar elde edildi.

inst

Yayınlanma Tarihi : 10.05.2024