Zonguldak Meslek Yüksekokulundan Mezun Olan Mali Müşavirler Kariyer Günleri Etkinliği Kapsamında Öğrenciler İle Bir Araya Geldi

Zonguldak Meslek Yüksekokulu Kariyer Günü Etkinlikleri kapsamında Muhasebe ve Vergi Bölümü ile Yönetim ve Organizasyon Bölümü tarafından 10.03.2020 tarihinde birlikte organize edilen konferansta Zonguldak Meslek Yüksekokulu’ndan mezun olmuş ve kariyerlerine Mali Müşavir olarak devam eden Mali Müşavir Selçuk KALEMBAŞI, Mali Müşavir Kahraman MÜKELLEF, Mali Müşavir Fehmi ŞAHİN öğrenciler ile bir araya geldi.

Yönetim ve Organizasyon Bölümü Bölüm Başkanı Doç.Dr. Sibel AYDEMİR, öğretim üyesi  Doç.Dr.H.Tezcan UYSAL, Muhasebe ve Vergi Bölüm Başkanı Dr.Öğretim Üyesi Ahmet BOSTANCI, Öğr.Gör.Feriha BALEKOĞLU ve Öğr.Gör.Dilek MÜTEVELLİ’nin katıldığı konferansta, Mali Müşavirlik mesleğinin genel tanıtımı, mesleğin gelecek vizyonu ile Zonguldak ili özelinde ve Türkiye genelinde var olan iş fırsatları ile kariyer planlaması hususunda dikkat edilmesi gereken öncelikli konular değerlendirildi. Güncel gelişmelere ilişkin soru ve cevap kısmı ile etkinlik sona erdi.

Zonguldak Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr. İsmail Hakkı ÖZÖLÇER konferansta yaptığı konuşmada kariyer günleri ve mezunlarla iletişim konusunun üniversitemiz tarafından öncelikle değer atfedilen bir faaliyet olduğunu bu tarz etkinlikler sayesinde yıllar içerisinde elde edilen mesleki birikim ve tecrübenin, öğrencilere aynı sıralardan geçmiş mezunlar tarafından yüz yüze aktarılmasının öğrencilerin kariyer rotalarını çizerken kendilerine büyük katkıları olacağını belirtti.  ÖZÖLÇER tarafından konuşmacılara teşekkür plaketlerinin takdim edilmesi ile etkinlik sona erdi.