Zonguldak Meslek Yüksekokulu’nda 4 Aralık Dünya Madenciler Günü Kapsamında Madenci Resimleri ve Madencilik Ürünleri Sergisi Açıldı

4 Aralık Dünya Madenciler Günü kapsamında Zonguldak Meslek Yüksekokulu alt salonunda, aynı gün saat 11.00 itibariyle “Madencilik Resimleri ve Madencilik Ürünleri Sergisi” açıldı. Sergiye, Kilimli Kaymakamı Hakan ÖZARSLAN, Kilimli Belediye Başkanı Ali ASLANKILIÇ, Kilimli İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Mehmet ÜSTÜN ve Yardımcısı Astsubaylar, Okulumuzun Müdürü Prof. Dr. İsmail Hakkı ÖZÖLÇER, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan YILMAZ, GMİS Karadon Şube Başkanı Kemalettin KARATAŞ, GMİS Karadon Şube Mali Sekreteri Cemalettin AKYOL,   Madenciler İlköğretim Okulu Müdürü Sefer AKKUŞ, Madenciler İlköğretim Okulu Öğretmen ve Öğrencileri ve okulumuz akademik ve idari personeli katıldı.

Etkinlik için bir hafta önce şehit verdiğimiz İsa ÇELTİK ve Cafer TEPEBAŞI adlı madencilerimiz ve tüm maden şehitleri için bir köşe oluşturuldu. Şehitlerimizin manevi huzurunda yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla birlikte, serginin kurdelesi kesildi ve Resim Sergisi ile Madencilik Ürünleri Sergisi açıldı. Serginin misafirler tarafından gezilmesinden sonra, ZMYO Maden Laboratuvarına geçildi ve misafirlere ikramlarda bulunuldu. ZMYO Maden Laboratuvarındaki söyleşinin ardından etkinlik sona erdi.

Yayınlanma Tarihi : 11.12.2017