Zonguldak Meslek Yüksekokulu (ZMYO) 2017-2018 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, Kilimli Ahmet Şerifoğlu Şehir Stadı'nda Gerçekleştirildi

Törene Rektör Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Kilimli Kaymakamı Armağan Turan, İlçe Jandarma Komutanı J. Ast. Kd. Bşvş. Mehmet Üstün, Kilimli Belediye Başkanı Ali Aslankılıç, Kilimli İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Çerçi, Gençlik Spor İl Müdürü Önder Keskin, Kuyder Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kanberoğlu, BEÜ Senato Üyeleri, ZMYO Müdürü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, akademik ve idari personel, protokol üyeleri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile mezun öğrencilerin aileleri katıldı.

ZMYO Müdürü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, ile tüm öğretim elemanları ve öğrencilerin geçit töreni ile başlayan törende mezunlar adına okul birincisi İrfan Kütükçü ve ardından Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer konuşmalarını yaptı. Daha sonra Rektör Prof. Dr. Mustafa Çufalı konuşmasını yapmak üzere sahneye çıktı ve Öğrencilere yeni yaşamlarınızın daima başarı ve mutluluk getirmesini diliyorum. Yolunuz ve bahtınız açık olsun." dedi. Konuşmalardan sonra ise ZMYO'yu derece ile bitiren öğrencilere ödül ve diplomaları verilirken Beü'ye Taekwando Şampiyonasında Türkiye 3.'lüğü getiren Hacer İrem Leblebici'ye ödülünü Kuyder Başkanı verdi. Diplomalarını alan mezunlar eşliğinde mezuniyet yemini ettiler ve kep fırlattılar. Aileleri ve arkadaşları ile mezuniyet sevinçlerini paylaşan mezunların Mezuniyet Töreni keyifli dakikalara sahne oldu.

Yayınlanma Tarihi : 20.06.2018