Zonguldak Meslek Yüksekokulu 2018-2019 Akademik Genel Kurul Toplantısı yapıldı

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, Zonguldak Meslek Yüksekokulu 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul toplantısı 15 Ocak Salı günü akademik personelin katılımıyla Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. İsmail Hakkı ÖZÖLÇER başkanlığında yapıldı.

Yüksekokul toplantı salonunda, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. İsmail Hakkı ÖZÖLÇER’in Meslek Yüksekokulu yerleşkesini tanıtan sunumu ile başlayan akademik kurulda, geçen eğitim öğretim yılında yapılan çalışmalar, yeni eğitim yılının planı, akademik ve idari personel ile öğrenci sayıları, akademik çalışmalar, tamamlanan ve devam eden bilimsel projeler gibi konular ele alındı. Aynı zamanda eğitim öğretim yılında yapılan akademik faaliyetler, bilimsel, kültürel ve sanatsal projelerde başarı gösteren öğretim elemanlarına teşekkür belgesi verildi.

Toplantının devamında yeni eğitim öğretim yılında gerçekleştirilecek akademik çalışmalar ve eğitim faaliyetleri değerlendirildi. Akademik kurul toplantısı Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. İsmail Hakkı ÖZÖLÇER’in akademik personeli dinlemesi ve soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.

Yayınlanma Tarihi : 17.01.2019