ZMYO’da Yerel ve Ulusal Habercilik Semineri

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Zonguldak Meslek Yüksekokulu Kariyer Günleri kapsamında, Radyo Televizyon Programcılığı Programı öğrencilerine “Yerel ve Ulusal Habercilik” konulu seminer düzenledi.

Zonguldak Meslek Yüksekokulu (ZMYO) toplantı salonunda yapılan seminere Elmas TV Genel Yayın Yönetmeni Atilla Öksüz, Doğan Haber Ajansı Zonguldak Sorumlusu Gürkay Gündoğan, İz Medya Prodüksiyondan Yeşim Özdoğan konuşmacı olarak katıldı.

Radyo- Televizyon Programcılığı öğrencilerinin yoğun katılım gösterdiği seminerde ulusal ve yerel basın konuşuldu.

Öksüz; “Meslekte ısrarlı olmak çok önemli”

Medya sektöründe yer alacak öğrencilerin azimli ve ısrarlı olması gerektiğini belirten gazeteci Atilla Öksüz; “Medya çok güzel aynı zamanda çok zor bir sektör. Meslekte yer alacak gençler öncelikle çok okumalı ve araştırmalı. Girişken ve ısrarlı olmak da bu işin büyük önem taşıyor. Sadece işi sevmek değil, aynı zamanda her alanda kendinizi geliştirmeniz önemli” dedi.

Sıcak ve samimi ortamda geçen etkinlik, öğrencilerin soru ve cevaplarıyla renklendi. Seminer sonunda Radyo-TV Programcılığı Bölümü Öğretim Görevlileri Fatih Erdoğan, Sonay Çalışoğlu ve Ceyda Demir konuşmacılara teşekkür belgesi verdi. Toplu Fotoğraf çekimi ile etkinlik son buldu.

Yayınlanma Tarihi : 11.12.2017