ZMYO’da İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Düzenlendi

Zonguldak Meslek Yüksekokulu, Radyo Televizyon Programcılığı öğrencileri, İş Sağlığı ve Güvenliği dersi kapsamında, A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı ve Gıda Mühendisi Fatma İlhan Koçak ile dersle ilgili bilgi paylaşımında bulundu.

İş güvenliği kavramının işçi ve işveren açısından önemine değinen Koçak; “İş Sağlığı ve Güvenliği özellikle çalışanları güvence altına alan ve kanunlarla desteklenmiş bir konudur. Tabi burada önemli olan çalışanların haklarını bilmesi ve başlarına gelen herhangi bir olumsuz durumda, ne yapacaklarını bilmesidir. Bu konulara hakim olmanın öncelikli şartı ise eğitimden geçmektedir. Özellikle çalışanların bilinçli olması büyük önem taşımaktadır” şeklinde konuştu.

Eğitim sonrasında öğrencilerin sorularını cevaplayan Fatma İlhan Koçak, Zonguldak Meslek Yüksekokulu’nda olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Yayınlanma Tarihi : 01.11.2022