ZMYO’da Girişimcilik Bilgilendirme Semineri Yapıldı.

ZMYO’da  Girişimcilik Bilgilendirme Semineri Yapıldı.

“Girişimcilik ve Küçük İşletme Yöneticiliği” dersi kapsamında 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı güz döneminde bu dersi alan Lojistik ve Muhasebe ve Vergi Uygulamaları  Programları 1. ve 2. Öğretim öğrencilerine yönelik KOSGEB hibe destek programları bilgilendirme semineri gerçekleştirildi. 14.12.2017 Perşembe günü SO1 Seminer Salonunda gerçekleştirilen seminerde, okulumuz ders programı kapsamında 56 saatlik Girişimcilik dersi alıp başarılı olan öğrencilere almayı hak ettikleri girişimcilik sertifikası ile ulaşabilecekleri destekler anlatıldı.

Zonguldak KOSGEB Başkanlığı personellerinden Kobi Uzman Yardımcısı Fatih Tanrıkulu tarafından, 2016-2017  Girişimcilik Destek Programları ve Finansman Destekleri hakkında detaylı bilgi verildikten sonra  soru-cevap ile öğrencilerin merak ettikleri konular  yanıtlandı. Seminerde  KOSGEB desteklerinden yararlanmış olan başarılı girişimci Mahmut Kanberoğlu da deneyimlerini  ve görüşlerini paylaşmak üzere konuşmacı olarak yer aldı. Seminere Yüksekokulumuz Girişimcilik ve KOSGEB İlişkileri Koordinatörü Yrd.Doç.Dr. Sibel AYDEMİR,  Öğr. Gör. Kemal Yavuz katıldı.

Öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği etkinliğin son bölümünde Yrd.Doç.Dr. Sibel AYDEMİR tarafından Kosgeb Uzmanı Yardımcısı Fatih Tanrıkulu’na ,  Öğr. Gör. Kemal Yavuz tarafından da Mahmut Kanberoğlu’na  teşekkür belgesi takdim edildi.

Yayınlanma Tarihi : 18.12.2017