ZMYO'da Eğitimcilerin Eğitimi

Zonguldak Meslek Yüksekokulu’nda, YÖKAK kalite süreçleri kapsamında “Eğiticilerin Eğitimi” konulu eğitim düzenlendi.

Eğitimin içeriği hakkında bilgi veren ZMYO Müdürü Doç. Dr. Kadir Özdemir; “Eğitim, öğrenci danışmanlığı, öğrenci ders seçimleri gibi konularda eksikliklerin giderilmesi adına, akademik personel açısından büyük önem taşımaktadır” dedi.

ZMYO Müdür Yardımcısı Doktor Öğretim Üyesi, Emel Kesim hazırlanan slayt ve görseller eşliğinde öğrenci danışmanlığı, öğrenci muafiyet ve intibak işlemleri konusunda akademik personele eğitim verdi.  Ardından ZMYO Personel Birim Sorumlusu, Şehriban Ceylan EBYS kullanımı konusunda personeli bilgilendirdi. Eğitim toplantısına, ZMYO idarecileri ve akademik personel katıldı.