ZMYO’da, ‘‘Alkol ve Sigara Bağımlılığının Toplumsal Etkileri’’ Adlı Konferans Düzenlendi

Bağımlılıkla mücadele kapsamında Mimarlık ve Şehir Planlama Bölüm Başkanlığı tarafından planlanan, ‘‘Alkol ve sigara bağımlılığının toplumsal etkileri’’ adlı konferans okulumuzun SO1 salonunda saat 11.00’da gerçekleştirilmiştir. Konferans, daha önce okulumuz bünyesinde çalışmış olan emekli Dr. Öğr. Üyesi Bülent HANER tarafından sunulmuştur. Konferansa, ZMYO İnşaat Bölümü Öğr. Gör. Hüseyin MUNGAN, İstanbul Dünya Uyuşturucu İle Mücadele Eğitim Derneği Zonguldak İl Başkanı Münevver KÜÇÜKERTUNÇ ve eşi Aydın KÜÇÜKERTUNÇ ve öğrenciler katılmıştır. Konferans soruların cevaplanması ve  Dr. Öğr. Üyesi Bülent HANER’e teşekkür belgesinin sunulması ve günün anısına sembolik bir hediyenin takdimi ile sonlanmıştır.