ZMYO’da Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

Zonguldak Meslek Yüksekokulu 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar dönemi,  Akademik Genel Kurul Toplantısı 13.01.2020 Perşembe Günü SO1 Seminer sınıfında yapıldı.

Prof. Dr. Özölçer; “Başarıyı desteklemekten gurur duyuyoruz”

Zonguldak Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr. İsmail Hakkı Özölçer ’in son bir yılın değerlendirilmesine ve gelecek yılda yapılacaklara yönelik bir sunum gerçekleştirdiği toplantıda, öğretim elemanlarının başarıları tebrik edildi.  Yüksek okul Müdürü Prof.Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Zonguldak Meslek Yüksekokulu’nun akademik personel bakımından her geçen yıl büyüdüğünü ve en fazla öğretim üyesine sahip olan meslek yüksek okulu olduğunun altını çizerek, “Akademik personelimizin kendilerini geliştirmeleri için elimizden gelen her türlü desteği verdik ve bundan sonra da destek vermeye devam edeceğiz. Okul yönetimi olarak her başarıyı desteklemekten gurur duyuyoruz ve akademik çalışmaları önemsiyoruz” şeklinde konuştu.

Başarılı akademisyenlere plaket verildi

Zonguldak Meslek Yüksekokulu 2019 yılında ulusal ve uluslararası alanda Bülent Ecevit Üniversitesi’ni gururla temsil etmeye devam ediyor diyerek sözlerine devam eden Prof. Dr. Özölçer başarılı akademisyenlere plaket vererek, teşekkür etti.

Toplantı sonrasında,   2019-2020 Eğitim- Öğretim yılında Döner sermayeden en fazla desteği alan Doç. Dr. Kemal Barış’a, SSCI türünde en fazla yayın yapan ve en yüksek akademik yayın teşvik ödülünü alan Doç. Dr. Okan Su’ya,  kitap yazarak üniversitemize katkıda bulunan Doç. Dr. Hasan Tezcan Uysal’a teşekkür plaketi taktim edildi. Öğrenci değerlendirme anketinde ilk sırada yer alan Öğr. Gör. Kemal Yavuz, İkinci sırada yer alan Öğr. Gör. Umut Dökel ve üçüncü sırada yer alan Dr.Öğr. Üyesi Ahmet Bostancı’ya plaket verildi. Ayrıca yeni evlenen hocamız Öğr.Gör.Pelin Sakız’a, çocukları olması sebebiyle de Öğr.Gör.Serkan Bozkurt ve Araş.Gör.Emre Günay’a yüksekokulumuzca hediyeler verildi. Kurul toplantısı akademik personelin soru ve görüşleri ile devam etti.

Yayınlanma Tarihi : 19.02.2020