Zonguldak Meslek Yüksekokulunda Mezuniyet Heyecanı

Zonguldak Meslek Yüksekokulu 2021-2022 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni 08.06.2022 Çarşamba günü saat 16.00’da Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadyumunda gerçekleşti. Törene, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı ÖZÖLÇER, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Hakan BAKKAL, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Hakan KUTOĞLU, Kilimli Belediye Başkanı Kamil ALTUN, Üniversite Senato Üyeleri, KUYDER Derneği Üyeleri ve Kilimli İlçe Protokolü katıldı.

Yüksekokulu bölüm mezunlarının stada gelmeleri büyük alkışlarla taçlanırken, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla tören açılışı gerçekleşti. Açılışın hemen ardından Atatürk Anadolu Lisesi Halkoyunları Öğretmeni Güler YILMAZ önderliğinde Karadeniz Yöresi ekibi oyunlarıyla törene renk kattı

Konuşmalarla devam eden törende ilk konuşmayı ZMYO Müdürü Doç.Dr. Kadir ÖZDEMİR gerçekleştirdi. Daha sonra Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı ÖZÖLÇER, Zonguldak Meslek Yüksekokulu’nun 46 yıllık tecrübe ve yaşamı boyunca, şu anda Türkiye’nin dört bir yanında çeşitli alanlarda istihdam sağlamış, binlerce mezun verdiğini konuşmalarında belirtti. Özölçer, mezun öğrencilere hayatlarında mutluluk, başarı dileyerek sözlerini sonlandırdı. Son olarak okul birinciliğini İnşaat Teknolojisi Programı öğrencilerinden Abdul Melik SALMAN ile paylaşan Radyo ve Televizyon Programcılığı öğrencisi Şirin KELEŞ konuşmasını gerçekleştirdi. Derece sağlamış öğrencilere ödül ve belgelerini protokol üyeleri takdim ederken, mezun olan diğer öğrencilere mezuniyet belgelerini ZMYO Öğretim Elemanları takdim etti.

Tören, mezun öğrencilerin yemin etmeleri ile devam ederken hep birlikte heyecanla ve gururla keplerini havaya fırlatmalarıyla son buldu.

Mezuniyetimizde bizlere destek olan kilimli iş adamlarına ve Zonguldak Ticaret ve Sanayi odasına teşekkür ederiz.

Yayınlanma Tarihi : 09.06.2022