ZMYO Elektronik ve Otomasyon Bölümü öğrencileri tarafından Diş Hekimliği Fakültesi teknik gezisi

Zonguldak Meslek Yüksekokulu Elektronik ve Otomasyon Bölümü öğrencileri Doç. Dr. Ebru KILIÇAY başkanlığında, 30.04.2019 tarihinde Diş Hekimliği Fakültesi Anabilim Dallarında yer alan cihazları görmek ve bilgi edinmek amacıyla Fakültemize ziyarette bulundu. Gerçekleştirilen teknik gezide Ortodonti Anabilim Dalında yer alan Üç Boyutlu Ağız İçi Tarayıcı Cihazı, Radyoloji Anabilim dalında bulunan Ultrasonografi Cihazı, Cerrahi Anabilim Dalı bünyesinde oluşturulmuş Genel Ameliyathanede yer alan Cihazlar, Periodontoloji Anabilim Dalında bulunan Ağız içi uygulamalar Lazer Cihazı, Endodonti Anabilim dalında mevcut olan Operasyon Mikroskobu, Protez Anabilim Dalında bulunmakta olan CAD CAM ünitesi ve diş hekimliği uygulamalarının temel enstrümanı olan hasta ünitleri hakkında bilgilendirme Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Nurhat ÖZKALAYCI koordinatörlüğünde ilgili Anabilim Dallarının akademik personeli tarafından yapıldı.

Yayınlanma Tarihi : 13.05.2019