ZMYO “Akademi Kafe”de Buluştu

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı ÖZÖLÇER, (ZMYO) Zonguldak Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personeli ile Akademi Kafe’de düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Akademi Kafe’nin üniversite için önemli olduğunun altını çizen Rektör ÖZÖLÇER; “ Akademi Kafe üniversitemiz ve Zonguldak’ımız için önemli bir mekân. Üniversite öğrencilerimiz kafemizin mutfağında ve diğer alanında büyük özveriyle çalışıyorlar.  Bugün Zonguldak Meslek Yüksekokulu, akademik ve idari personeli ile burada bir araya gelmekten mutluluk duydum. Katılan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum ”şeklinde konuştu.

Kahvaltı etkinliğine katılan idari ve akademik personele teşekkür eden, Zonguldak Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Kadir ÖZDEMİR, “Okulumuzun kıymetli personeline katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Akademi Kafe personeline hizmetlerinden dolayı ve Rektör hocamıza desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Etkinlik sonrasında Kafe Akademi önünde hatıra fotoğrafı çekilerek kahvaltı etkinliği sonlandırıldı.

Yayınlanma Tarihi : 14.11.2022