Turizm Pazarlamasında Yeni Nesil Uygulamalar Paneli Gerçekleştirildi

Zonguldak'ta Batı Karadeniz'in turizm sektörü ele alındı.

Zonguldak'ta ve bölgede turizm sektöründe yaşanan değişimler ve gelişmeler hakkında panel düzelendi.

BAKKA toplantı salonunda düzenlenen panele Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Vali Yardımcısı Hüseyin Ergi, Vali Yardımcısı Nevzat Taştan, Zonguldak Belediye Başkan Vekili Gökhan Çüteli, Emniyet Müdürü Metin Turanlı, BAKKA Genel Sekreteri Muhammed Ali Oflaz, ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kemal Büyükgüzel ZTSO Başkanı Metin Demir, sektör temsilcileri, turizm öğrencileri ve davetliler katıldı.

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı toplantı salonunda 19 Şubat Çarşamba günü düzenlenen panele Zonguldak Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği programı öğrencilerimiz hocaları ile katıldı. Moderatörlüğünü Kdz. Ereğli Turizm Fakültesi, Turizm Rehberliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Nalan Albuz’un yürüttüğü panelde sektörün deneyimli isimleri L ‘Collection Hotel İşletmeciliği kurucu ortağı Muhammet Cüntay, Park Inn By Radisson Airport Hotel Satış Pazarlama Müdürü Sema Tosyalı, Karnak Travel Satış Pazarlama Direktörü ve Easy Turkey Kurucusu Adnan Uzan ve Agua Travel Group Türkiye Bölge Müdürü Binhan Kocamarlı konuşmacı olarak yer aldılar.

Zonguldak ilinin turizm potansiyelinin değerlendirilği panelde, turizmin günümüz bilgi ve teknoloji çağındaki mevcut durumu, sosyal medyanın turizm pazarlamasındaki potansiyel önemi ve rolü, turizm pazarlamasında sektörel zenginliklerin bilinci, Zonguldak şehrinde turizme karşı güçlü bir farkındalık oluşturulması gerekliliğine panelistler tarafından dikkat çekildi.