Teşekkür

Zonguldak Meslek Yüksekokulu 2021-2022 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni 08.06.2022 Çarşamba günü saat 16.00’da Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadyumunda gerçekleşti. Mezuniyet törenimizde ve her zaman bizlere destek olan eğitim gönüllüsü dış paydaşlarımız; Kilimli Belediye Başkanı Kamil ALTUN, KUYDER (Kilimli Üniversite ve Yükseköğrenimi Geliştirme Derneği) ve üyeleri adına Başkan Mahmut KANBEROĞLU, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin DEMİR, ŞAŞ Öğrenci Yurdu Seyit ÖZKESKIN, Lukoil Petrol Ali YAZICI, Papila A.Ş. Simten PAPİLA ve Barış PAPİLA, Velioğlu Şirketler Grubu Ümit VELİOĞLU, Gönlüferah Cafe&Bistro Erdal ÜNAL, Aşgar Madencilik Hüseyin AŞGAR, Kilimli Kuyumcusu Erkan KARGİDAN, Aysu Pastanesi İrem GİRGİN, Seç Market Mehmet ERTÜRK ve Kardeşler Pastanesi Süleyman ve Mehmet KARAKOCA’ya teşekkür ederiz.

Yayınlanma Tarihi : 05.07.2022