Sosyal Medyada Değil Sosyal Ortamda Kaynaşalım!

03 Mayıs 2019 tarihinde saat 11.00’de Zonguldak Meslek Yüksekokulu önünde bulunan futbol sahasında SSP900 Sosyal Sorumluluk Projesi dersi adına teknolojisiz bir gün geçirilmesi için Kilimli Yüzüncü Yıl İlkokulu ve Yüksekokulumuz öğrencilerinin etkinlikleri ve kermes düzenlemesi yapıldı. Halat çekme, yumurta taşıma, çuval yarışı, voleybol, yakan top yarışmaları yapılmış ve gençlerimizle ilkokul öğrencilerimiz bir arada doyasıya eğlendiler. Projenin gerçekleştirilmesi sürecinde Kilimli Milli Eğitim Müdür Vekili Muzaffer YILDIZ’a, Kilimli Yüzüncü Yıl İlkokulu Müdürü Adil ALTUN’a ve kermes düzenleyen tüm velilerimize desteklerinden dolayı teşekkür edildi. Kilimli Yüzüncü Yıl İlkokulu 1. ve 2. Sınıf öğrencilerine gün sonunda Zonguldak Meslek Yüksekokulu Müdürümüz ve öğretim elemanlarımız tarafından hediyeler verildi.

Yayınlanma Tarihi : 13.05.2019