Rektör Özölçer’den, ZMYO’ya Ziyaret

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Zonguldak Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personelini ziyaret etti.

Rektör Özölçer; “Üniversitemiz her geçen gün gelişiyor”

Bülent Ecevit Üniversitesi’nin her geçen gün büyümeye ve gelişmeye devam ettiğini belirten Özölçer; “Üniversitemiz her geçen gün gelişiyor. Fakat ben bu gelişim sürecinde tüm akademik personelimizin de üniversitemiz için proje ve çalışmalarıyla destek olmasını istiyorum. 2022-2023 Eğitim- Öğretim yılının tüm akademik ve idari personelimize ayrıca öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Birlik, beraberlik içerisinde, güzel çalışmalarla üniversitemizin başarı çıtasını yükselterek, geçireceğimiz güzel bir yıl olmasını gönülden istiyorum” dedi.

Özverili çalışanlara teşekkür plaketi verildi

ZMYO Okul Müdürü Doçent. Dr. Kadir Özdemir, Rektör İsmail Hakkı Öz Ölçer’e ziyaretinden ötürü teşekkür ederek, Zonguldak Meslek Yüksekokulu’yla ilgili hazırlanan tanıtıcı slayt gösterisiyle birlikte okulda yapılan akademik çalışmalar, projeler ve planlanan işler hakkında bilgi verdi. Ziyaret programı sonrasında, Prof. Dr. Kemal Barış, Bilgisayar İşletmeni Alican Çapkın ve Temizlik Personeli Bayram Kaya’ya başarılı çalışmalarından dolayı Rektör Özölçer tarafından teşekkür belgesi verildi.

Ziyarette, ZMYO Müdür yardımcısı Doktor Öğretim Üyesi Emel Kesim, Öğretim Görevlisi Alper Gedik ve ZMYO akademisyenleri ile idari personeller katıldı.

Yayınlanma Tarihi : 27.10.2022