Meslek Yüksekokulumuzda TÜBİTAK-BİDEB Programları Tanıtımı Gerçekleştirildi

2 Kasım 2021 tarihinde Meslek Yüksekokulumuz S01 nolu salonda Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü Öğr. Gör. Mesut Karakoca tarafından TÜBİTAK - BİDEB Bursları ve Bilimsel Etkinlik Destek Programları Tanıtımı gerçekleştirildi. Akademik personelin ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, farklı eğitim düzeyindeki akademik personelin başvurabileceği programlar anlatılarak başvuru koşulları ve başvuru formları sunuldu. Ayrıca, Önlisans öğrencilerinin de artık başvuru yapabileceği 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programına dair detaylar da katılımcılarla paylaşıldı. Etkinlik, Müdür Yardımcısı Dr.Öğr.Üyesi Emel Kesim’in Sayın Karakoca’ya “Teşekkür Belgesi” takdim etmesiyle sona erdi.

Yayınlanma Tarihi : 02.11.2021