Meslek Yüksekokulumuzda Oryantasyon Eğitimi Verildi

2021-2022 Akademik yılı oryantasyon eğitimi tamamlandı. Okulumuza 2021-2022 akademik yılında yeni kayıt yaptıran öğrencilerin okula daha kolay uyum sağlaması, alışması ve öğrenci işleri ile ilgili temel konularda bilgi sahibi olmaları için verilen eğitim 5 gün sürdü. Her bölümün ayrı ayrı yaptığı oryantasyon eğitiminde; okul ve bölümle ilgili muhtelif bilgiler, bölümde 4 yarıyıl boyunca alacakları dersler, istihdam olanakları, staj işlemleri, Farabi-Erasmus-Mevlana değişim programları, Dikey Geçiş Sınavı, bölümlerin olanakları, öğrencilerden nelerin beklendiği gibi birçok konu ele alındı. Hem sunum şeklinde hem de videolarla desteklenen oryantasyon eğitimleri soru-cevap bölümleriyle son buldu.

Yayınlanma Tarihi : 10.10.2021