Kilimli’de Yaşam Sıfır Atıkla Tanışıyor

25.04.2019 tarihinde Zonguldak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü personeli Çevre Mühendisi Tarık ÖZENÇ tarafından, Kilimli Gençlik Merkezi Liderleri, Meslek Yüksekokulumuz öğrencileri ile Kilimli Anadolu Lisesi 4. Sınıf öğrencilerine katılımıyla “Sıfır Atık Nedir ?” konulu konferans gerçekleştirilmiştir. Konferans içeriğinde İsrafın önlenmesini, kaynakların daha verimli kullanılmasını, atık oluşum sebeplerinin gözden geçirilerek atık oluşumunun engellenmesi veya minimize edilmesi, atığın oluşması durumunda ise kaynağında ayrı toplanması ve geri kazanımının sağlanmasını kapsayan atık yönetim felsefesi detaylı olarak kapsayıcı bir eğitim modeli ile ele alınmıştır. Konferans konuşmacıya teşekkür belgelerinin takdimi ile sona ermiştir.

Yayınlanma Tarihi : 13.05.2019