Kilimli Üniversite ve Yüksek Öğrenimi Geliştirme Derneğinin Zonguldak Meslek Yüksekokulu Ziyareti

Zonguldak Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İsmail Hakkı ÖZÖLÇER, Kilimli Üniversite ve Yüksek Öğrenimi Geliştirme Derneği ile toplantı gerçekleştirdi. 06.03.2020 tarihinde gerçekleşen toplantıda Kilimli ilçesindeki Zonguldak Meslek Yüksekokulu hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Zonguldak Bülent Ecevit üniversitesi Zonguldak Meslek Yüksekokuluna daha öncede kantin yapılmasında destekleri ve emekleri olan Kilimli Üniversite ve Yüksek Öğrenimi Geliştirme Derneği (KUYDER) okula destek olabilmek adına görüşme gerçekleştirdi. Dernek ve Üniversite bağlarını güçlendirerek öğrenciler adına daha da faydalı olunabilmesi için gerekli bilgi alışverişi yapılarak toplantıya son verildi.