Kilimli Anaokulunun Öğrencilerine Zonguldak Meslek Yüksekokulunun Maden ve Harita Sergi Alanı Gezdirildi

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan YILMAZ ve Anaokulu Müdiresi Elif AYGÜN kanalıyla gelen yazıya istinaden Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. İsmail Hakkı ÖZÖLÇER’in onayıyla, 31 Mayıs 2018 Perşembe günü, başlarında öğretmenleri ve müdür yardımcısı Emine SAĞLAM olan, Kilimli Anaokulu Öğrencilerine, okulumuzdan Müdür Yardımcısı İbrahim Alper GEDİK, Mimarlık ve Şehir Planlama Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Veli AKARSU ve Madencilik ve Maden Çıkarma Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Bülent HANER’in önderliğinde, sabahçı ve öğlenci 5 yaş grubu ana okulu öğrencilerine farklı saatlerde tertiplenen gezide, maden ve harita sergi alanı gezdirildi. Anaokulu öğrencilerinin başına madenci bareti takılarak yeraltı görüntülü kapı önünde  fotoğrafları çekildi. Gezi sonunda küçük öğrencilere ikramda bulunuldu ve Zonguldak Meslek Yüksekokulunun giriş kapısı önünde toplu fotoğraf çekimleri yapıldı.

Yayınlanma Tarihi : 06.06.2018