Dumansız Bir Geleceğe Merhaba!

Ülkemizin geleceği olan gençlerimizin sigaranın zararları konusunda bilinçlenmesini sağlayarak bu alışkanlığı edinmemeleri, kullananlar varsa bırakmaları yönünde bilinçlendirilmeleri amaçlandı. 15 Mart 2019 tarihinde saat 13.30’da Zonguldak Meslek Yüksek Okulunda SSP900 Sosyal sorumluluk projesi dersi adına “Sigaranın Zararları ve Bırakma Yöntemleri” konulu seminer yapılmıştır. Seminer kapsamında Atatürk Devlet Hastanesi sigara bırakma polikliniğinden sorumlu hemşire Songül DEMİRCAN, sigara kullananların hayatlarındaki değişimler ve sigara kaynaklı hastalıklar konusunda öğrencilerimizi bilgilendirdi. Uygulamalı olarak nefesteki nikotin oranı ölçüldü sonuca göre durum tartışıldı. Farkındalık yaratmak adına broşür dağıtılarak sigara içen kişiler sigara bırakma polikliniğine yönlendirildi.

Yayınlanma Tarihi : 13.05.2019