Dedeman Teknik Gezisi

Küçült Yazı Tipi Büyüt

Zonguldak Meslek Yüksekokulu, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Programı öğrencileri, Menü Planlama ve Yiyecek İçecek dersi kapsamında Öğretim Görevlisi Sündüs GEDİK ile birlikte Dedeman Otel’e teknik gezi düzenledi.

Dedeman Yiyecek ve İçecek Müdürü Aydın TAŞKIN otelde düzenlenen etkinlikler, toplantılar ve davetler hakkında bilgi verdi. Herhangi bir etkinliğin talep edilmesinden sonuçlanana kadar yaşanılan süreç konusunda ayrıntılı bilgiler veren Taşkın, öğrencilerin bu sektörde çalışmayı arzu ediyorlar ise çok yönlü düşünebilme becerisine sahip olmaları gerektiğini vurguladı. Teknik geziden memnun ayrılan öğrenciler için mesleki deneyim kazanmak, uygulamalar konusunda bilgi sahibi olmak açısından etkinliğin verimli geçtiği ifade edildi.



Yayınlanma Tarihi : 18.03.2017