Belediye başkanımız Kamil ALTUN ve Kilimli Üniversite Geliştirme Derneği'nden Zonguldak Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr Kadir Özdemir'e Ziyaret

Belediye başkanımız Kamil ALTUN ve Kilimli Üniversite Geliştirme Derneği (KUYDER) Zonguldak Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr Kadir Özdemir’i ziyaret etti.

KUYDER DERNEĞİ Başkanı Mahmut KANBEROĞLU, Yönetim Kurulu Üyeleri Mahmut KEFELİOĞLU, Rahmi EŞ, Sefer KARAKABAK, Tevfik GÖKÇİLOĞLU ve Ali YAZICI de ziyarete geldiler. Meslek Yüksek Okulumuzun büyümesi ve gelişmesi için bilgi alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette üniversitemizin büyütülmesi ve geliştirilmesi hususunda görüş alışverişinde bulunuldu. Kilimli belediyemize ve KUYDER’e yüksekokulumuza destekleri için teşekkür ederiz.