Yabancı Dil II (YDL185-186) Dersleri Muafiyet Sınavı Duyurusu

2022 YKS yerleştirme sonuçları ile üniversitemizde eğitim almaya hak kazanan ve 2021-2022 döneminde hazırlık eğitimini tamamlayıp bölümüne geçen öğrenciler 29 Eylül 2022 tarihinde aşağıda belirtilen sınav programı dâhilinde Yabancı Dil I ve II derslerine ait muafiyet sınavına girebilir.

Sınav Tarihi :   29 Eylül 2022

Sınav Saati  :   09:30-12:00

Sınav Yerin :   İncirharmanı Kampüsü

Sınavlarla ilgili hususlar;

• Muafiyet sınavlarına girmek zorunlu değildir. Sınav/sınavlara ders/derslerden muaf olmak isteyen öğrenciler girebilir.
  • Muafiyet sınavlarına girmek için herhangi bir başvuru yapmak/dilekçe vermek gerekmemektedir.

Derslerin isim ve kodları ile sınava girebilecek öğrenciler aşağıdaki gibidir;

• Yabancı Dil I (YDL 185) ve Yabancı Dil II (YDL 186) derslerinin muafiyet sınavına Zorunlu İngilizce Hazırlık Eğitimi olmayan öğrenciler girecektir.
  • Her bir muafiyet sınavına bahsi geçen dersleri ilk kez alan öğrenciler girebilir.

Not: Sınavların her birine girmek zorunlu değildir. Muaf olmak istediğiniz derslerin sınavlarına girmek ya da girmemek kendi tercihinizdir.