Mazeret Sınavı Başvurusu Hakkında (Genel)

- 2020-2021 Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Ara sınava giremeyen, ara sınava girip tamamlayamayan, ara sınavı tamamladığı halde notu "0" görünen öğrenciler mazeret sınav hakkını kullanabilecektir.
-Mazeret sınavı şekli ve katkı oranı ara sınavlarda yapılan şekliyle aynı olacaktır.

-Yüksekokulumuzda mazeret sınavları (Ortak Zorunlu Dersler Hariç) 14 Aralık 2020-18 Aralık 2020 tarihleri arasında yapılacak olup sınav programları daha sonra web sayfamızda yayınlanacaktır.

-Mazeret sınavına başvurular (Ortak Zorunlu Dersler Hariç) 09 Aralık 2020 tarihinde sona erecektir.

Mazeret Sınavı Başvuruları;
1- OBS (Öğrenci Bilgi Sistemi)'nden Başvuru İşlemleri - Mazeret Sınavı Başvurusu kısmından yapılacaktır.
2- Obs 'den başvuru yapamayan öğrenciler Mazeret Sınavı Başvuru formunu eksiksiz doldurup Zonguldak MYO Fax (0372) 260 06 04 numayara  fax çekebilirler.
(Faks ile yapılan başvurularda mesai saatleri içerisinde öğrencinin telefon ile arayarak ((0372) 265 67 66 – 130) dilekçesini teyit etmesi gerekmektedir.)

Mazeret sınavı dilekçesi için TIKLAYINIZ.

Sitemizdeki duyuruları takip etmeniz önemle duyurulur.