Farabi VII. AR-GE ve İnovasyon Proje Pazarı

KATILIM ESASLARI
  • Proje pazarına katılım ücretsizdir.
  • Üniversite ve araştırma kuruluşlarından il dışı katılımcılar için ulaşım ve konaklama giderleri, imkanlarımız ölçüsünde karşılanacaktır. (Ulaşım için karşılanacak tutar, katılım sağlanan il ile Zonguldak ili arasındaki şehirlerarası otobüs bilet ücreti üzerinden belirlenecektir.)
  • Ön elemeyi geçen proje önerileri Proje Pazarı web sayfasında ilan edilecektir.
  • Finale kalan katılımcı, projesinin posterini hazırlayarak 10 Mayıs 2021 tarihine kadar web sayfası üzerinden yükleyecektir. Prototip sergilemek isteyen katılımcılar etkinlik günü beraberinde getirmesi gerekmektedir.
  • Katılımcılara etkinlik sonunda katılım belgesi ve dijital ortamda özet kitapçığı verilecektir.
  • Proje sahiplerinden en az birinin projenin başında değerlendirme sırasında hazır bulunması gerekmektedir.
  • Posterler 70 cm (genişlik) x 110 cm (yükseklik) boyutlarında hazırlanacaktır.
  • Prototip hazırlamada malzeme ve ölçek sınırlaması yoktur.
  • Proje önerileri Türkçe veya İngilizce yapılabilir.
  • İsteyen katılımcıların posterleri ücretsiz basılabilecektir.
  • Üniversitemiz dışındaki diğer yarışmalardan daha önce ödül almış projeler beyan etmek sartıyla Proje Pazarı etkinliğine katılabilir; fakat bu projeler herhangi bir kategoride ödül alamayacaktır. Aksi durumda sorumluluk katılımcıya aittir.
  • Katılımcılar, etkinliğe başvurarak projenin kendilerine ait olduğunu kabul ve beyan etmiş sayılır.
  • Ödüller, projenin özet kaydını yapan kişiye verilecektir.
  • Düzenleme Kurulu, etkinlikle ilgili konulara ilişkin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
  • Düzenleme Kurulu, etkinliğin iptaline, ertelenmesine ya da online yapılmasına karar verebilir.