2021-2022 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Tek Ders Sınav Duyurusu

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı sonunda zorunlu stajını tamamlamamış olsa dahi mezuniyeti için devam koşulunu yerine getirmiş oldukları başarısız tek dersi kalan öğrenciler için 30 Haziran 2022 perşembe günü (Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I ve II dersleri hariç) saat 14:00’te tek ders sınavı yapılacaktır. Sınava girmek isteyen öğrenciler 24 Haziran 2022 tarihi mesai bitimine kadar öğrenci işleri birimine dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir.

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I ve derslerinin tek ders sınavı 1 Temmuz 2022 tarihi saat 14:00’te yapılacaktır.

Tek ders sınavı Zonguldak Meslek Yüksekokulu Kilimli Nurhan Demirtaş Eğitim Binası’nda yapılacaktır.

Tek ders sınavına girecek öğrencilerin sınavdan önce ilgili öğretim elemanıyla iletişime geçerek sınav salonu hakkında bilgi almaları gerekmektedir.

Sınava girecek öğrenci listesi ileriki tarihlerde ilan edilecektir.

NOT:
1) Tek ders hakkından daha önce yararlanmış olanların müracaatları değerlendirmeye alınmayacaktır.
2) Öğrenciler, tek ders sınavına gelirken kimliklerini yanlarında bulunduracaklardır.