2020-2021 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Sonu Tek Ders Sınavı

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı sonunda zorunlu stajını tamamlamamış olsa dahi mezuniyeti için devam koşulunu yerine getirmiş oldukları başarısız tek dersi kalan öğrenciler için tek ders sınavı 17 ŞUBAT 2021 tarihinde online olarak saat 14:00’da yapılacaktır.

Sınava girmek isteyen öğrenciler tek ders dilekçelerini doldurarak 15 Şubat 2021 tarihi mesai bitimine kadar şahsen öğrenci işleri birimine, faks yolu ile (ZMYO Öğrenci İşleri Birimi faks No: (0372-260-06-04) veya mail yolu ile (zmyomudurluk@beun.edu.tr) teslim etmeleri gerekmektedir. Faks veya mail yolu ile yapılan başvurularda öğrencinin telefon ile arayarak dilekçesini teyit etmesi gerekmektedir.

Not:
1) Tek ders hakkından daha önce yararlanmış olanların müracaatları değerlendirmeye alınmayacaktır.

2) Öğrencilerin online tek ders sınavına bir kez katılma hakları bulunduğundan, sınav sırasında herhangi bir sıkıntıyla karşılaşılması durumunda öğrencilerin uzem@beun.edu.tr adresine mail göndermeleri gerekmektedir.

Tek Ders Sınav Dilekçesi için Tıklayınız