2020-2021 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Sonu Tek Ders Sınav Duyurusu

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı sonunda zorunlu stajını tamamlamamış olsa dahi mezuniyeti için devam koşulunu yerine getirmiş oldukları başarısız tek dersi kalan öğrenciler için tek ders sınavı 09 TEMMUZ 2021 tarihinde online olarak (Yabancı Dil I ve II dersleri Hariç) 10:00-12:00 saatleri arasında yapılacaktır.

Yabancı Dil I-II derslerinin tek ders sınavı 09/07/2021 Cuma günü saat 13:30' da online olarak yapılacaktır.

Sınava girmek isteyen öğrenciler tek ders dilekçelerini doldurarak 04 Temmuz 2021 tarihi Saat 17:00’a kadar şahsen öğrenci işleri birimine, faks yolu ile (ZMYO Öğrenci İşleri Birimi faks No: (0372-260-06-04) veya mail yolu ile (zmyomudurluk@beun.edu.tr) teslim etmeleri gerekmektedir. Faks veya mail yolu ile yapılan başvurularda öğrencinin telefon ile arayarak dilekçesini teyit etmesi gerekmektedir.

Not:
1) Tek ders hakkından daha önce yararlanmış olanların müracaatları değerlendirmeye alınmayacaktır.

2) Öğrencilerin online tek ders sınavına bir kez katılma hakları bulunduğundan, sınav sırasında herhangi bir sıkıntıyla karşılaşılması durumunda öğrencilerin uzem@beun.edu.tr adresine mail göndermeleri gerekmektedir.

Tek Ders Sınav Dilekçesi için Tıklayınız