2019-2020 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Tek Ders Sınavı

Üniversitemiz Senatosunun 26.06.2020.tarih ve 2020/17 sayılı Senato Kararı gereğince, 2019-2020 eğitim öğretim yılı bahar yarıyılı sonunda zorunlu stajını tamamlamamış olsa dahi mezuniyeti için devam koşulunu yerine getirmiş oldukları başarısız tek dersi kalan öğrenciler için tek ders sınavı 5 Ağustos 2020 tarihinde online olarak yapılacaktır.

Türk Dili, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi ile Yabancı Dil derslerinin tek ders sınavı 6 Ağustos 2020 tarihinde online olarak yapılacaktır.

Sınava girmek isteyen öğrenciler tek ders dilekçelerini doldurarak 24 Temmmuz 2020 tarihi mesai bitimine kadar şahsen öğrenci işleri birimine, faks yolu ile (ZMYO Öğrenci İşleri Birimi faks no: 0372-260-06-04) veya mail yolu ile (zmyomudurluk@beun.edu.tr) teslim etmeleri gerekmektedir. Faks veya mail yolu ile yapılan başvurularda öğrencinin telefon ile arayarak dilekçesini teyit etmesi gerekmektedir.

Not:
1) Tek ders hakkından daha önce yararlanmış olanların müracaatları değerlendirmeye alınmayacaktır.

2) Öğrencilerin online tek ders sınavına bir kez katılma hakları bulunduğundan, sınav sırasında herhangi bir sıkıntıyla karşılaşılması durumunda öğrencilerin uzem@beun.edu.tr adresine mail göndermeleri gerekmektedir.

Tek Ders Sınav Dilekçesi için Tıklayınız