Zonguldak Meslek Yüksekokulunda Dünya Madenciler Günü Etkinliği Yapılarak Madencilik Ürünleri ve Resimleri Sergisi Açıldı

4 Aralık Dünya Madenciler Günü nedeniyle Zonguldak Meslek Yüksekokulu alt salonunda, 4 Aralık 2019 Çarşamba günü saat 11:00 itibariyle, “Madencilik Ürünleri ve Resimleri” Sergisi açıldı. Sergiye, Zonguldak Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. İsmail Hakkı ÖZÖLÇER, MTA Zonguldak Bölge Müdürü Abdülkadir YILMAZ, Kilimli Milli Eğitim Müdürü Muzaffer YILDIZ,  ZBEÜ Maden Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Melih GENİŞ, TMMOB Zonguldak Maden Mühendisleri Odası Şube Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Erdoğan KAYMAKÇI, TTK Karadon Müessesesi Müdür Yardımcıları Recep AYYILDIZ, Hüseyin DOĞAN ve İbrahim AKIN, Genel Maden İş Sendikası Karadon Şube Başkanı Kemalettin KARATAŞ, Gelik İş Güvenliği Başmühendisi Şafak TAŞKIN, Çemberci Yat İmalatı Ltd. Şti. sahibi Orhan ÇEMBERCİ’yi, Kilimli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Sorumlusu Mehmet Onur ÖNERBAY, Zonguldak Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Emel KESİM, Madencilik ve Maden Çıkarma Bölüm Başkanı Doç. Dr. Kemal BARIŞ, aynı bölüm öğretim üyelerinden Doç. Dr. Okan SU, Doç. Dr. Özgür YILMAZ; Mimarlık ve Şehir Planlama Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Veli AKARSU, İnşaat bölümü Öğr. Gör. Hüseyin MUNGAN ve diğer bölümlerin öğretim elemanları, görevliler ve öğrenciler katılmışlardır. Etkinliğin tertipleyicisi Emekli Öğretim Üyesi Dr. Bülent HANER’in etkinliğe katılanları, tüm şehitlerimizin manevi huzurunda, saygı duruşuna davet etmesi ve ardından İstiklal Marşımızın okunmasını takiben, yaptığı günün anlam ve önemini belirten konuşmasının sonunda Madencilikle ilgili bir şiir okumasından sonra, Dr. Öğr. Üyesi Veli AKARSU da kendisinin yazmış olduğu “Deniz” adlı şiirini okumuştur. Daha sonra serginin açılış kurdelesinin kesilmesini takiben, Emekli Öğretim Üyesi Dr. Bülent HANER resim sergisini ve madencilik ürünleri sergisini gezdirerek, resimler ve ürünler hakkında bilgiler vermiştir. Madencilik ve Maden Çıkarma Bölüm Laboratuvarında konuklara ve katılımcılara sergi ile ilgili açıklamalar yapılarak 4 Aralık madenciler günü etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Yayınlanma Tarihi : 06.12.2019