ZMYO İftar ve Veda Yemeğinde Bir Araya Geldi.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Zonguldak Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü tarafından Üniversite Konukevinde iftar programı düzenlendi. Düzenlenen iftar programına, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. İsmail Hakkı ÖZÖLÇER başta olmak üzere, akademik ve idari personel katıldı. İftar sonrasında kısa bir konuşma yapan Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. İsmail Hakkı ÖZÖLÇER Ramazan ayının önemine değinerek birlik beraberlik vurgusu yaptı. Prof. Dr. ÖZÖLÇER, “ Yoğun geçen bir eğitim döneminde, ZMYO ailesi olarak, rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan’da bu iftar yemeğinde bir araya geldik. Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
     İftar yemeği ile başlayan program, Zonguldak Meslek Yüksekokulu Madencilik ve Maden Çıkarma Bölümü Hocası aynı zamanda uzun yıllar ZMYO okul müdür yardımcılığı ve Teknik Programlar bölüm başkanlığı görevlerini de yapmış olan Dr. Öğretim Üyesi Bülent HANER’in emekli olması sebebiyle yaptığı konuşma ile devam etti. HANER, ”Görev yaptığım süre boyunca şahsıma desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen, bugün de hem iftar hem de veda yemeğinde beni yalnız bırakmayan birlikte çalışma fırsatı bulduğum kıymetli çalışma arkadaşlarıma katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Bugün Üniversitemiz, Rektörlerimizin gayretli çalışmalarıyla bir dinamizm kazanmış ve daha iyi şartlarda hizmet vermeye devam etmektedir. Üniversitemizin tüm camiasını sevgi ve saygılarımla kucaklıyorum.” diyerek sözlerini sonlandırdı.
    İftar ve Emeklilik yemeği, fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Yayınlanma Tarihi : 22.05.2019