Yüksekokul Öğrencimizin Fotoğrafçılık Başarısı

Zonguldak Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü, İnşaat Teknolojisi Programı öğrencilerinden Ahmet Öktem ARIÇ – Kabir isimli fotoğrafıyla, TMMOB Maden Mühendisleri Odası’nın düzenlediği “MADENCİLİK, İNSAN VE YAŞAM” konulu fotoğrafçılık yarışmasında üçüncü olarak üniversitemizi gururlandırdı. Ayrıca, yine TMMOB Maden Mühendisleri Odası’nın düzenlediği ikinci bir yarışmada ise alınan beğeni sayısına göre yapılan sıralamada “Son Nefes” adlı fotoğrafı ile Ahmet Öktem ARIÇ birincincilik ödülü aldı. Öğrencimizin bu başarısı sebebiyle ZMYO Müdürü Prof.Dr.İsmail H.ÖZÖLÇER Ahmet Öktem ARIÇ’a teşekkür plaketi takdim etti. Öğrencimize ve okulumuza destek ve katkılarından dolayı Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr.Mustafa ÇUFALI’ya teşekkür ediyoruz. Ayrıca öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Yayınlanma Tarihi : 26.12.2019