YÖK Kalite Kurulu Üyeleri Zonguldak Meslek Yüksekokulunda

Yükseköğretim kurumlarının her 5 yılda bir zorunlu olarak kurumsal açıdan değerlendirilmesi amacıyla 13.02.2017 Pazartesi günü Bülent Ecevit Üniversitesi için çalışmalara başlayan Yök Kalite Kurulu Üyeleri, salı günü itibariyle ZMYO’yu ziyaret etti. 09.00’da başlayan toplantılarda ilk olarak; ZMYO Müdürü Doç.Dr.İsmail Hakkı Özölçer, Müdür Yardımcıları Yrd.Doç.Dr.Emel Kesim ve Öğr.Gör.İ.Alper Gedik ile okulun akademik ve idari yapısıyla ilgili görüşmeler yapıldı. Daha sonra okulda yer alan bölümlerin Öğretim Elemanları ile bölümlerin artıları eksileri üzerine görüşmeler devam etti. Bölümlerin labaratuar olanakları, ders verimliliği, öğrencilerin bölümden mezun olduktan sonra iş bulma durumu ve mezun ve aktif öğrencilerle irtibat koşullarınız gibi birçok konu hakkında öğretim elemanlarından bilgi alındı. Son olarak ise her bölümden bir öğrencinin katılımıyla okula ve bölümlere bir de öğrenci gözüyle bakıldı. Yaklaşık 3 saat süren Yök Kalite Kurulu Üyeleri’nin ziyareti 12.00 itibariyle sona erdi.