Yüksekokulumuzda NETCAD GİS ve Mühendislik Çözümleri Üzerine Kurs Düzenlendi

07-09 Haziran 2017 tarihleri arasında, Yüksekokulumuz Bilgisayar Salonunda, Netcad Teknik Hizmetler ve Eğitim Müdürlüğü Netcad Yazılım A.Ş. Eğitim Uzmanı İsmail DİLAVER tarafından, Madencilik ve Maden Çıkarma, Mimarlık ve Şehir Planlama, İnşaat Bölümü öğrencileri ve akademisyenlerine yönelik olarak  Yrd. Doç. Dr. Bülent HANER’in koordinatörlüğünde, sertifikalı kurs düzenlendi.  Kurs süresince internetten Netcad Şirketi sitesine bağlanılarak, Madencilik Uygulamaları yanısıra diğer mühendislik çözümlemeleri üzerine de uygulamalar yapıldı. 3 gün boyunca 9.00-16.00 saatleri arasında yapılan kurs süresince netcad’in,  NETPRO/MINE, NETPRO/GEO, ARAZIMODELLEME ve NETCAD GIS modül ve uygulamaları görüldü. Netcad Yazılım A.Ş.’e, okul bilgisayarlarına eğitim amaçlı programların yüklenmesi için başvuruda bulunuldu. Kursa Sürekli Eğitim Merkezinden Yrd. Doç. Dr. Alaaddin ÇAKIR, okulumuz öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Nehir UYAR ve Öğr. Gör. Pelin ÇIKLAİBLİKÇİ de katılmıştır.