Zonguldak Meslek Yüksekokulu 2016-2017 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı'nda Gerçekleştirildi

Törene Kilimli Kaymakamı Hakan Özarslan, Kilimli Belediye Başkanı Ali Aslankılıç, Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer, BEÜ Senato Üyeleri, İlçe Jandarma Komutanı J. Ast. Kd. Bşvş. Mehmet Üstün, ZMYO Müdürü Doç. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, akademik ve idari personel, protokol üyeleri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile mezun öğrencilerin aileleri katıldı.

ZMYO Müdürü Doç. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, ile tüm öğretim elemanları ve öğrencilerin geçit töreni ile başlayan törende mezunlar adına okul birincisi Recep Regaip Koçak ve ardından Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. İsmail Hakkı Özölçer birer konuşma yaptı. Ardından Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer konuşma yaptı.

Yaptığı konuşmada öğrencilere yeni hayatlarında başarılar dileyen Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer: "Hepimizin malumu olduğu üzere Kilimli Kampüsümüz son yıllarda büyük bir dönüşüm yaşamaktadır. Kilimli Kampüsümüze hem fiziki yapısını hem de insan kaynaklarını  güçlendirmek için önemli yatırımlar yaptık. Halen yaklaşık 2900 öğrencimizin öğrenim gördüğü meslek yüksekokulumuzda, son yıllarda çok sayıda yeni program açtık ve öğrenci sayısında da önemli artışlar sağladık. Eğitim- öğretimle ilgili altyapıyı çok iyi bir noktaya getirdik. Tüm bu süreçlerde bizlere destek olan Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, hayırseverlerimize ve tüm paydaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca tüm bu süreçleri büyük bir özveriyle ve başarıyla yürüten Zonguldak MYO Müdürümüz sayın İsmail Hakkı Özölçer’e ve çalışma arkadaşlarını da kutluyor ve teşekkür ediyorum. Bunda sonra da bu yatırımlarımız artarak devam edecektir. Sevgili öğrenciler yeni yaşamlarınızın daima başarı ve mutluluk getirmesini diliyorum. Yolunuz ve bahtınız açık olsun." dedi.

Konuşmalardan sonra ise ZMYO'yu derece ile bitiren öğrencilere ödül ve diplomaları verildi. Diplomalarını alan mezunlar Doç. Dr. Okan Su eşliğinde mezuniyet yemini ettiler ve kep fırlattılar. Aileleri ve arkadaşları ile mezuniyet sevinçlerini paylaşan mezunlar keyifli dakikalar geçirdiler.