Yüksekokulumuz Atletizm Yarışmalarından 5 Madalya ile Döndü

23. Uluslararası Bilim ve Gençlik Haftasında Zonguldak Kemal Köksal stadyumunda düzenlenen Atletizm yarışmalarında Zonguldak Meslek Yüksekokulu 2 birincilik, 2 ikincilik ve 1 üçüncülük başarısı elde etti.

Kadınlar 100 metre koşuda birinciliği Lojistik bölümü öğrencimiz Fatma Tunç alırken, ikinciliği ise İşletme Yönetimi bölümü öğrenciminiz Elif Bak aldı. Kadınlar gülle atma dalında ise birincilik Elif Bak’ın olurken, ikincilik ise Fatma Tunç’un oldu. Erkekler Gülle atmada ise Lojistik bölümü (İÖ) öğrencilerimizden Doğukan Taha Çetin üçüncülük elde ederek kürsüye çıkma başarısı gösterdir.

Atletizm yarışmalarından yüksekokulumuzu temsil eden tüm öğrencilerimize can-ı gönülden teşekkür ediyor ve hepsini kutluyoruz :)