11 Mayıs 2017 Ankara Lojistik Üssü Gezisi

Zonguldak Meslek Yüksek Okulu Yönetim ve Organizasyon Bölümü Lojistik programı öğrencileri Öğr. Gör. Çağatay Konbul rehberliğinde Ankara Lojistik Üssü'ne 11 Mayıs 2017 tarihinde teknik gezi gerçekleştirmişlerdir.

Etkinlik kapsamında Ankara Lojistik Üssü Genel Koordinatörü Metin Bey tarafından öğrencilerimize işletmenin kuruluşu ve işleyişi hakkında bilgiler verilmiş, lojistik sektörünün mevcut durumu ve geleceği hakkında öğrenciler ile soru-cevap şeklinde bir oturum gerçekleştirilmiştir.

Etkinlik boyunca öğrencilerimiz Lojistik Üssü'nde bulunan işletmeleri gezmiş olup;

• Soğuk hava depoları
  • Elektronik eşyaların depolama alanları
  • Yaş meyve-sebze depolama alanları
  • Üs içindeki yaşam alanları
  • Yurtiçi nakliye işletmeleri alanı ve yük borsası alanlarını inceleme fırsatı bulmuşlardır.

Ziyaretimiz boyunca öğrencilerimiz ile yakından ilgilenen Ankara Lojistik Üssü yönetici ve çalışanlarına teşekkürlerimizi sunarız.