ZMYO 2016-2017 Programlar Arası Futbol Turnuvası Şampiyonu İnşaat Programı

Zonguldak Meslek Yüksekokulunun düzenlediği programlar arası futbol turnuvasının 2016-2017 sezonu şampiyonu İnşaat Teknolojisi Programı oldu. Toplamda 12 takımın katıldığı ve 2 hafta süren karşılaşmaların final maçı Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı’nda saat 14.00’da yapıldı. Lojistik Programı ile karşılaşan İnşaat Teknolojisi Programı maçtan 3-0’lık net bir skorla ayrılarak zafere ulaştı. Maçın ardından Zonguldak Meslek Yüksekokulu’nda kupa töreni yapıldı. Törende 2016-2017 sezonu şampiyonu İnşaat Programına kupa ve madalyalarını ZMYO Müdürü Doç.Dr.İsmail Hakkı ÖZÖLÇER takdim etti. Turnuvada ikinciliği Lojistik Programı, üçüncülüğü ise Radyo ve Televizyon Programı kazandı. Turnuvanın ilk üç takımının oyuncularına ve en iyi kaleci-en değerli oyuncu-gol kralı olan öğrencilere de ayrıca madalyaları ZMYO Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.İ.Alper GEDİK ve turnuva hakemi Sertan ARSLAN tarafından verildi.

ZMYO ailesi olarak turnuvanın yürütülmesindeki katkılarından dolayı Gençlik Spor İlçe Müdürü Önder KESKİN’e, Müdür Yardımcılarımız Yrd.Doç.Dr.Emel KESİM ve Öğr.Gör.İbrahim Alper GEDİK, Okutman Hasan KARAKUZU’ya, Yüksekokul Sekreterimiz Muazzes ŞALLI’ya turnuva hakemi Sertan ARSLAN’a, elinden her iş gelen Bayram KAYA’ya ve turnuvada sportmence mücadele veren tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.