Zonguldak Meslek Yüksekokulu’nda DGS Semineri

Zonguldak Meslek Yüksekokulu SO1 Seminer Salonunda, 2017-2018 eğitim-öğretim yılı etkinlikleri çerçevesinde Yediiklim Akademisi tarafından Dikey Geçiş Sınavı (DGS) hakkında bilgilendirme semineri yapıldı.

04.12.2017 tarihinde Yediiklim Akademisi Türkçe Öğretmeni Semra KUNDAKÇIOĞLU ve Matematik Öğretmeni Kerem ATALAY tarafından DGS sınavının önemi, içeriği, süresi, kapsamı; DGS sınavında okul puanının önemi, okulumuzdaki programların hangi lisans bölümlerine geçiş yapabileceği gibi konularda bilgiler verildi. Bilgilendirme sunumlarının ardından soru-cevap bölümüyle seminere devam edildi.

Seminerin sonunda Yediiklim Akademisinin Türkçe Öğretmeni Semra KUNDAKÇIOĞLU ve Matematik Öğretmeni Kerem ATALAY’a ZMYO Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. İbrahim Alper GEDİK tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.