A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Maden Mühendisi Yakup Tınkır Yüksekokulumuzda Konferans Verdi

A sınıfı iş güvenliği uzmanı ve maden mühendisi olan Yakup TINKIR, 24 Nisan 2017 Pazartesi günü saat 11.00 itibariyle, “Yeraltı Maden İşletmelerinde Karşılaşılan Emniyet Sorunları ve Yasaların Işığında Çözüm Önerileri” adlı konferansını Yüksekokulumuzun Konferans Salonunda kalabalık bir öğrenci ve hoca topluluğu önünde verdi. Konferansı planlayan Yrd. Doç. Dr. Bülent HANER, aynı zamanda öğrencisi olan Yakup TINKIR’ın özgeçmişini kısaca anlattıktan sonra; Yakup TINKIR, video görüntüleri eşliğinde madencilik mesleği ile ilgili iş kazalarının sebeplerinden ve alınacak önlemlerden bahsetti. Konferansın sonunda soruları da cevaplayan Yakup TINKIR’a günün anısına, okulumuzun teşekkür belgesi ve bir madenci heykeli verildi.