ZMYO’da Anaokulu Öğrencilerine Maden Sergisi

Zonguldak Meslek Yüksekokulu Madencilik ve Maden Çıkarma Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Bülent HANER ve Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Veli AKARSU’nun tanıtımını yaptığı maden sergisi 16.03.2017 tarihinde Kilimli Anaokulundan gelen küçük misafirlerini ağırladı. Yrd. Doç. Dr. Bülent HANER maden ve madencilik hakkındaki ekipmanları sergide tanıtarak bilgilendirme yaptı. Yrd. Doç. Dr. Veli AKARSU haritacılık hakkında bilgi vererek ölçme ve ölçümü miniklere tanıtıp miniklerin boylarını ölçtü. Kilimli Anaokulu öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte güzel anlara sahne oldu. Sergide hocalarının sözlerini büyük bir dikkatle dinleyen küçük misafirlerimize hocalarımız tarafından şeker dağıtıldı. Anaokulu öğrencilerinin heyecan ve merakları dikkat çekiciydi. Gün boyu süren etkinlik 15.30’da sona erdi.