ZMYO 2016-2017 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Tek Ders Sınavına Girecek Öğrenci Listesi

Zonguldak Meslek Yüksekokulu Programlarında öğrenim gören mail ekindeki listede isimleri yer alan öğrenciler, 02.02.2017 Perşembe günü saat 10:00’da (Ortak Zorunlu Dersler Hariç) karşılarında belirtilen derslerden Yüksekokulumuz binasında “Tek Ders Sınavına” gireceklerdir.

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I-II ve Türk Dili I-II derslerinin Tek Ders Sınavı 1 Şubat 2017 Çarşamba günü saat 14:00'te S01 numaralı derslikte; Yabancı Dil I-II derslerinin tek ders sınavı 2 Şubat 2017 Perşembe günü saat 13.30'da S01 numaralı derslikte yapılacaktır.

Tek ders sınavından geçen Öğrencilerin mezuniyet işlemlerinin zamanında tamamlanabilmesi veya tek ders sınavından başarısız olan öğrencilerin zamanında ders kodlaması yapabilmesi için mail ekinde gönderilen not verme formunun en geç, 03.02.2017 tarihi Mesai bitimine kadar Müdürlüğümüze bildirilmesi hususu önemle duyurulur.