Yaz okulu Tek Ders Sınav Duyurusu

2016-2017 eğitim öğretim yılı yaz öğretimi sonunda zorunlu stajını tamamlamamış olsa dahi mezuniyeti için devam koşulunu yerine getirmiş oldukları başarısız tek dersi kalan öğrenciler için 20 Eylül 2016 çarşamba günü tek ders sınavı yapılacaktır. Sınava girmek isteyen öğrenciler 15 Eylül 2017 tarihi mesai bitimine kadar öğrenci işleri birimine dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir.

Tek ders sınavı Zonguldak Meslek Yüksekokulu Kilimli Nurhan Demirtaş eğitim binasında saat 11:00’da yapılacaktır.

Tek ders sınavına girecek öğrencilerin sınavdan önce ilgili öğretim elemanıyla iletişime geçerek sınav salonu hakkında bilgi almaları gerekmektedir.

Sınava girecek öğrenci listesi ileriki tarihlerde ilan edilecektir.

Not:

1-) Tek ders hakkından daha önce yararlanmış olanların müracaatları değerlendirmeye alınmayacaktır.

2-) Öğrenciler, tek ders sınavına gelirken kimliklerini yanlarında bulunduracaklardır.